Ergonomiska, effektiva
verktyg för proffsbyggare

Som infästningsspecialister har vi på Ergofast en tydlig idé om vad som fungerar i längden. Det är därför vi har satsat på ergonomiska och effektiva verktyg för proffsbyggare. MAX och Ergofasts infästningsverktyg är alla banbrytande på sitt sätt. Högtrycksystemet Powerlite med lätta, närmast rekylfria spikspistoler ligger väl i handen och sladdtunna slangar till kraftfulla gasverktyg som ger större frihet på bygget.

Vi är också stolta över att erbjuda MAX armeringsverktyg. MAX kraftfulla armeringsklippare gör jobbet snabbt och effektivt och de patenterade najmaskinerna gör najningsarbetet på bråkdelen av en sekund. MAX armeringsverktyg blir näst intill oumbärliga vid stora armeringsarbeten. Med tillbehör som exempelvis vår egenutvecklade förlängare kan dessutom armeraren arbeta upprätt vid armering av valv.

Varför ska jag satsa på Max prestanda?

När vi väljer samarbetspartners och produkter linjerar de med våra grundläggande ledord: ergonomi, innovation och effektivitet. Det är vårt sätt att säkerställa vårt premiumutbud. Det gäller inte minst våra handverktyg som alla är ergonomiskt väl utformade för att brukaren ska kunna jobba säkert och länge utan skador. Samtliga produkter ligger i framkant vad det gäller effektivitet och innovation med unika lösningar på infästningsproblem.

Vi satsar på att vara byggarens bästa vän och gör det med effektiva verktyg för proffsbyggare som har höga krav på funktion och prestanda.

Alla våra verktyg och förbrukningen.

Säljkontakt