Holz Technic konstruktionsskruv, infästningar, beslag, verktyg och membran för hållbart byggande i trä

Holz Technic – en del av det världsledande italienska Rothoblaas – har specialiserat sig på produktion av konstruktionsskruv och infästningsprodukter för trä och produkterna är numera en del av Ergofasts portfölj av premiumprodukter för byggproffs. Samtliga produkter är utvecklade av Holz Technic/Rothoblaas egna ingenjörer och är noggrant kontrollerade, certifierade för att säkerställa hög kvalitet och säker användning. Flera av produkterna är unika och samtliga produkter är bland de absolut bästa på marknaden. Holz Technic står för premiumkvalitet till svårslagen prisvärdhet. Från det enklaste skruvbleck till den mest komplicerade dolda infästningen för fasader och KL trä (korslaminerat trä).

Ergofasts erbjudande från omfattar skruv, skruvbleck, beslag, membraner och tejper, verktyg, ljudisolering samt fallskydd. Förutom en rad högt specialiserade produkter för CLT (Cross Laminated Timber) erbjuder vårt samarbete möjligheter till support från konsulter och tekniker för att optimera såväl produktval som infästningslösningar vid komplicerad träbyggnation.

Ständig utveckling för träbyggnation

Modernt trähusbyggande ger nya utmaningar för konstruktörer och därför arbetar Holz Technic ständigt med att utveckla både produkter och support. Supportprogramvaran MyProject ger konstruktörer ett både enkelt och innovativt verktyg för att optimera dimensionering och projektkalkylering.

Produkterna säljs via återförsäljaren Ahlsell.
Mer om produkterna – kontakta richard.wagner@ergofast.se eller 070 532 82 58. Du kan också läsa mer på Holztechnic.com

Säljkontakt