Holz Technic infästningar, skruvbleck, beslag, verktyg och membran för hållbart byggande i trä

Holz Technic – en del av det världsledande italienska Rothoblaas – har specialiserat sig på produktion av infästningsprodukter för trä och produkterna är numera en del av Ergofasts portfölj av premiumprodukter för byggproffs. Samtliga produkter är utvecklade av Holz Technic/Rothoblaas egna ingenjörer och är noggrant kontrollerade, certifierade för att säkerställa hög kvalitet och säker användning. Flera av produkterna är unika och samtliga produkter är bland de absolut bästa på marknaden. Holz Technic står för premiumkvalitet till svårslagen prisvärdhet. Från det enklaste skruvbleck till den mest komplicerade dolda infästningen för fasader.

Ergofasts erbjudande från omfattar skruv, skruvbleck, beslag, membraner och tejper, verktyg, ljudisolering samt fallskydd. Förutom en rad högt specialiserade produkter för CLT (Cross Laminated Timber) erbjuder vårt samarbete möjligheter till support från konsulter och tekniker för att optimera såväl produktval som infästningslösningar vid komplicerad träbyggnation.

Ständig utveckling för träbyggnation

Modernt trähusbyggande ger nya utmaningar för konstruktörer och därför arbetar Holz Technic ständigt med att utveckla både produkter och support. Supportprogramvaran MyProject ger konstruktörer ett både enkelt och innovativt verktyg för att optimera dimensionering och projektkalkylering.

Produkterna säljs via återförsäljaren Derome.
Mer om produkterna – kontakta richard.wagner@ergofast.se eller 070 532 82 58. Du kan också läsa mer på Holztechnic.com

Skruv

Holz Technics produkter för träbyggnation innehåller ett brett sortiment av skruv för infästning av trä i alla upptänkliga kombinationer med stål, betong och trä, för infästning av isoleringsmaterial, självborrande för inomhus och utomhusbruk.

Beslag

Holz Technics beslag för infästningar av trä/trä, trä/betong och trä/stål gör det möjligt att bygga effektivt och stabilt. Vi har ett fullsortiment av spik- och skruvbleck, band och vinklar för i princip alla kombinationer.

Tejper

Ska man skarva eller täta olika skikt av membran är rätt tejp ovärderlig. Holz Technic har tejper för aluminium, PU-skum, ”vanlig” butyltejp, svällande tejper för tätning trä/trä, gips och mängder av andra tillämpningar. Kontakta oss för ytterligare information om tejper och membran.

Membran

Via Holz Technic erbjuder vi papp, tätningar, ventilerande mesh och tillbehör för bland annat takgenomföringar. I vårt sortiment av membran förutom takpapp och shingel ingår ångspärrar för vägg och tak, membran som ”andas” men också vattentät radonspärr för tätning mot grund.

Säljkontakt