Infästningar för byggproffs med höga krav på kvalitet

Ergofast har stor och lång erfarenhet av infästningar för byggproffs med höga krav på kvalitet. Vi ställer stora krav på våra Premium Partners produkter vad gäller funktion och innovationsgrad som våra egna. Skulle vi inte hitta en specifik infästningslösning utvecklar vi den själva eller tillsammans med en partner.

Vårt sortiment är väl anpassat för de behov som finns vid nybyggnation och exempelvis installation av VVS, el, ventilation och sprinklers. Vi har infästningar för alla material som förekommer vid ett bygge. Den gemensamma nämnaren för allt produkterna vi säljer är de alla är i toppklass vad det gäller hållfasthet och användarvänlighet och att de underlättar bygget väsentligt.

Högkvalitativa infästningsprodukter för betong, stål och trä

Ergofast har utvecklat egna infästningar som underlättar arbetet genom att eliminera flera moment – flera självborrande skruvar som GTX och ventilationsskruven till isolerspik och kem.

Holz Technic som är en del av Rothoblaas har ett innovativt synsätt och utvecklar ständigt bättre produkter som effektiviserar träbyggnation. Det ger nya möjligheter till fantastiska byggnader. Som en av Europas producenter av beslag, infästningar och tillbehör för infästning i trä är sortimentet omfattande. Förutom skruv och beslag har Holz Technic även ångspärrar, tejper och verktyg för modern träbyggnation.

Tyska MKT har producerat högkvalitativa infästningar med mycket goda prestanda i såväl solid som sprucken betong. Sortimentet innefattar såväl plugg som expanderbultar och kem.

Kontakta oss eller din återförsäljare för ytterligare information om infästningar för byggproffs från Ergofast, MKT och Holz Technic.

Ergofasts egenutvecklade skruvar – förenklar montage och spar tid på bygget.

Säljkontakt