Holz Technic skruvar från Ergofast hos Ahlsell

Ergofast och Ahlsell skruvar upp samarbetet med infästningsprodukter från Holz Technic

Ergofast har nu tecknat avtal med Ahlsell angående försäljning av Holz Technics infästningsprodukter. Det innebär att Holz Technics skruvar och beslag nu finns för beställning direkt i Ahlsells onlinebutik eller i någon av Ahlsells 130 proffsbutiker och försäljningskontor.

– Vi är mycket glada över det nya avtalet med Ahlsell. Det är nu väsentligt enklare för byggare i hela landet att välja träskruv som är starka, säkra, testade och verifierade, säger Kristian Henningsson, vd. 

Holz Technicskruvar för infästningar i trä och KL-trä tillhör marknadens mest effektiva. Holz Technics skruvar har höga statiska värden både drag- och tvärlaster. I de flesta fall räcker det med färre skruvar än vanligt för att ge tillräckligt starka och säkra infästningar. Tabeller med de statiska värdena är nu upplagda på Ergofast och Ahlsells hemsidor för att underlätta för konstruktörer och användare att göra beräkningar.
– Stålet i Holz Technics skruvar håller mycket hög kvalitet. De har hög formbarhet och skruvarna är ETA-certifierade. De är dessutom godkända för användas med slagskruvmaskin, berättar Richard Wagner.

Holz Technics sortiment av skruvar och beslag är nu inlagt i Ahlsells ordinarie sortiment för direkt beställning. Övriga produkter som membran och tejper kan specialbeställas hos Ahlsell.

Säljkontakt