MAX RB443T Najmaskin

Premiär på Nordbygg för MAX RB443T

Snabbare, bättre balanserad och lättare avtryckare; MAX patenterade RB443T är en ergonomisk Najmaskin som gör armeringsjobbet väsentligt snabbare och mindre slitsamt. MAX nya Najmaskin visas för första gången i monter B04:31 på Nordbygg 23–26 april.

– Precis som tidigare versioner gör MAX RB443T najningsarbetet enklare, berättar Mark Dale på Ergofast. Den nya najmaskinen har blivit 30 procent snabbare, varje najning tar bara 0,5 sekunder. Maskinen är även mer energisnål än tidigare modeller; RB443T klarar av 5000 najningar på en laddning. 

MAX åttonde generation Najmaskiner har en lättare avtryckare än föregångaren. Det innebär att maskinen är ännu mer lättarbetad än tidigare modeller. Den nya Najmaskinen är bättre balanserad, något som minskar risken för förslitningsskador och gör stor skillnad för armeraren, inte minst vid större najarbeten.  
– Med RB443T är MAX helt i en klass för sig, fortsätter Mark Dale. Sammanfattningsvis så har MAX med dessa förbättringar tagit sig till en helt ny nivå! 

MAX nya Najmaskin premiärvisas på Nordbygg 23–26 april tillsammans med den nya kompressorn MAX Powerlite AKHL1320E.
– För oss är det speciellt roligt att kunna presentera två så spännande nyheter vid sidan av våra övriga produkter från MAX, Holz Technic och MEFA berättar Kristian Henningsson, VD på Ergofast. 

Säljkontakt