Ergofast GTX MBS-skruv för hårda skivor mot stål

Nya GTX MBS-skruven snabbar upp montage av hårda skivor mot stål

Vi har utvecklat en ny version av GTX-skruven med självborrande spets för montage av hårda skivor mot stål. Den Den nya GTX MBS-skruven är helt unik i utformning och klarar att ta sig igenom 5 mm stål utan förborrning.

Utvecklad för enklare och snabbare montage av hårda skivor

GTX-skruven har utvecklats för enklare och snyggare montage av hårda skivmaterial som exempelvis Habito- eller Ultraboardgips. Den är också mycket bra för montage av MDF, fibercement, marinplywood, OSB-skivor med flera. GTX unika design eliminerar behovet av förborrning, risken för utbuktning och fnasiga kanter runt skruvhuvudet i samband med montaget.
– GTX-skruven har varit en stor framgång och underlättat arbetet med att montera hårda skivor. Den nya skruven är en vidareutveckling som ger helt nya möjligheter att montera hårdskivor mot stålprofiler, säger Mark Dale som är den som har utvecklat både GTX och den nya GTX MBS-skruven.

Självborrande spets för stål

GTX har en självborrande spets som tar sig igenom upp till 5 mm stål vilket innebär att all förborrning blir överflödig – det blir bara ett moment per skruv. Skruvskallen har dessutom utformats för att skapa en mjuk och jämn försänkning, det innebär att målarnas arbete med spackling förenklas väsentligt. Med stora tidsvinster som följd.
– GTX-MBS är en välkommen komplettering till våra hårdskiveskruvar, säger Mark Dale. Den ger helt nya montagemöjligheter och snabbar upp såväl som montage- som målningsarbetet väsentligt.

Storsäljaren GTX original har nått sin fjärde generation och har nu ännu bättre prestanda än sina föregångare. GTX 4 finns i längder 26-38-41-55 samt 75mm, den helt nya GTX-MBS finns i två längder: 30mm och 45 mm och finns tillgänglig både som lös och bandad skruv hos återförsäljare.

Mer information om GTX MBS och andra premiumprodukter på ergofast.se eller kontakta:
Mark Dale, mark.dale@ergofast.se, 0705-32 81 04
och Kristian Henningsson, kristian.henningsson@ergofast.se

Säljkontakt