Kompressor och tryckluftsverktyg för traditionella och högtryckssystem för MAX prestanda

Ska du ha tryckluftsverktyg är MAX Kompressor och tryckluftsverktyg för traditionella och högtryckssystem känt som ett av de absolut bästa. Den revolutionerande kompressorn  är hjärtat i MAXPowerlite högtryckssystem. Systemet som arbetar med både 8 och 20 bars tryck (jämfört med konventionella system som arbetar med 8 bar) gör det möjligt att producera både mindre och lättare verktyg som har både högre slagkraft och mindre rekyl.

MAX Powerlite spikpistoler för högtryckssystem

MAX Powerlite spikpistoler är ergonomiska, effektiva och säkra. I och med att de arbetar med högt tryck, 20 bar, kan verktygen göras mer kompakta. MAX spikpistoler för högtryckssystem ger mindre rekyl och väger väsentligt mindre än 8-bars spikpistoler. För dig som håller i verktyget är det inte bara lättare i handen, du kan jobba längre utan avbrott.

MAX 8-bars spikpistoler för maximal kompabilitet även med traditionella tryckluftssystem

MAX spikpistoler för 8-bars tryckluftssystem håller samma höga kvalitet som alla övriga delar som ingår i Powerlite-systemet. Tryckluftspistolerna är byggda för intensivt arbete och är kompatibla med 8-barssystem på marknaden.

MAX Powerlite-kompressor för dem som jobbar för högtryck

MAX spikpistoler för 8 bar ansluts med fördel till en Powerlite-kompressor. Det beror på att kompressorn har dubbla uttag för både 8 och 20 bars lufttryck. Dessutom är kompressorn kompakt och kan arbeta i tyst läge. I och med det högre lufttrycket kan högtrycksslangarna hållas marginellt större än en vanlig elkabel.

MAX kompressor och tryckluftsverktyg för traditionella och högtrycksystem är högkvalitativa produkter som är byggda för att hålla för långvarigt professionellt bruk. Vi har förstås fullständig MAX-service, du kan lämna in produkterna på våra Pro Fastening Centres eller kontakta vår servicepersonal på huvudkontoret.

Spikning

För oss är MAX spikpistoler en fröjd. Välbalanserade, säkra och driftsäkra – sköter man om dem håller de i många år även när de används mycket. MAX högtrycksspikpistoler är alla lättare och smidigare att jobba med jämfört med 8-bars och gaspistoler. Dessutom är slangen nästan lika tunn som en elkabel.

MAX Powerlite högtryck »
MAX Spikpistoler 8-bar »

Skruvning

MAX proffsverktyg för skruvning får mycket goda resultat i oberoende tester. I Powerlite högtryckssystem är skruvautomaten HVR41G4 mycket snabb och ergonomiskt bra och anpassad för den som arbetar mycket med att dra i skruv.

Säljkontakt