Läs mer om: MAX Gasspikpistoler »

EF200HDLi
EF200HDLi
Isolerspikpistol
200 mm
EF160HDLi
EF160HDLi
Isolerspikpistol
160 mm
GS690CH
GS690CH
Gasspikpistol 34°
upp till 90 mm

Gasdriven spikpistol för full frihet från MAX och Ergofast!

Ergofasts och MAX gasverktyg när hög prestanda kombinerat med frihet från sladdar, slangar och kruthantering är viktigt. Precis som alla våra handverktyg är MAX gasdrivna spikpistoler ergonomiskt smart utformade. Det innebär att man kan använda sin gasdrivna spikpistol under många timmar utan att belasta kroppen. Vi vågar påstå att en gasdriven spikpistol från MAX  tillhör marknadens absolut mest driftsäkra och trygga arbetshästar med hög prestanda ända ned till -10° C. Med en gasdriven spikpistol kan man röra sig fritt. Det är det vi menar menar med gasverktyg för full frihet.

Unika användningsområden

Ergofasts gasdrivna isolerspikpistol EF160HDLi är unik. Den är specialutvecklad för att fästa isolerskivor i ett enda moment. Tidigare moment som borrning, pluggning och infästning ersätter EF160HDli i ett enda slag. Förutom att vara lättanvänd och välbalanserad sparar isolerspikpistolen tid i montaget av isolerskivor mot betong, leca, stål, betonghålsten, trä med flera material.

Service för ökad driftsäkerhet och livslängd

Precis som alla våra produkter är de gasdrivna spikpistolerna från MAX och Ergofasts isolerspikpistoler högkvalitativa verktyg som är byggda för att hålla. Vi har förstås fullständig service på produkterna. Du kan lämna in verktygen och skaffa isolerhållare på våra Pro Fastening Centres eller kontakta vår servicepersonal på huvudkontoret.

Säljkontakt