MAX Armeringsklipp

MAX kraftfulla armeringsklipp är, tillsammans med Max Najmaskin, verktygen som gör ditt armeringsarbete både snabbare och enklare. MAX Armeringsklipp är sladdlös, välbalanserad och framför allt ett mycket kraftfullt verktyg som klarar av upp till 16 mm armeringsjärn. Arbetar du mycket med armering bör det här verktyget ingå i din arsenal.

Precis som alla våra MAX-produkter är armeringsklippen ett högkvalitativt verktyg som är byggt för att hålla. Rätt underhållen har du ett verktyg för intensivt arbete under lång tid. Vi har förstås fullständing MAX-service. Du kan lämna in verktygen på våra Pro Fastening Centres eller kontakta vår servicepersonal på huvudkontoret.

MAX Armeringsklipp PJRC160

MAX Armeringsklipp PJRC160 är en välbalanserad sladdlös armeringsklipp med snabb arbetscykel. Klipphuvudet är konstruerat så att det kan rotertas i 360 grader utan stopp. Maskinen klipper 16 mm järn på 3,3 sek och fullbordar en hel cykel på 5–5,5 sek. 25,2 Volt Li-ion batteri med hög kapacitet. MAX armeringsklipp PJRC160 levereras i plastväska med laddare Läs mer

Säljkontakt