Läs mer om: Armering »

RB443T
RB443T
För najning
upp till 44 mm
RB401T-E
RB401T-E
För ergonomisk
najning i fothöjd
RB441T
RB441T
För najning
upp till 44 mm
RB611T
RB611T
För najning
upp till 61 mm
RB398S
RB398S
För najning
upp till 39 mm
PJRC160
PJRC160
Sladdlös armeringsklipp
upp till 16 mm
RB218
RB218
För najning
upp till 19 mm
RB518
RB518
För najning
upp till 51 mm

MAX najmaskiner och armeringklipp för armerare med kvalitetskrav

MAX najmaskiner och armeringsklipp är marknadsledande armeringsverktyg, unika i funktion, snabbhet och kvalitet. Med MAX patenterade najmaskiner går en najning på mindre än en sekund, med förlängare underlättas arbete med najning av valv. Det är innovation, effektivitet och ergonomi på en och samma gång.

Unika najmaskiner gör jobbet mer effektivt

MAX najmaskiner är patenterade och därmed unika. Förutom att du med en najmaskin drar fast varje najtråd på bråkdelen av en sekund är najmaskinerna välbalanserade och lättjobbade – du kan göra jobbet med en hand. Vi har också utvecklat ett eget tillbehör till MAX najmaskiner som innebär att du slipper kröka ryggen när du najar i fothöjd, exempelvis vid valvnajning.

Batterierna i en MAX Najmaskin har dubbel prestanda mot traditionella batterier. Du gör upp till 5000 najningar på en laddning. MAX najmaskiner kommer i sex utföranden, från den grova RB611T till minstingen RB218. Med RB401T-E najar man valv och golv ergonomiskt i upprätt arbetsställning så som människan är skapt att gå.

Armeringsklipp för upp till 16 mm armeringsjärn

MAX kraftfulla armeringsklipp är, tillsammans med Max Najmaskin, verktyget som gör ditt armeringsarbete både snabbare och enklare. MAX Armeringsklipp är sladdlös, välbalanserad och framför allt ett mycket kraftfullt verktyg som klarar av upp till 16 mm armeringsjärn. Arbetar du mycket med armering hör det här verktyget hemma i din  i din arsenal.

Service som ökar driftsäkerheten och livslängden på najmaskiner och armeringklipp

Precis som alla våra MAX-produkter är MAX najmaskiner och armeringsklipp högkvalitativa verktyg som är byggda för att hålla. Rätt underhållen så har du ett verktyg för intensivt arbete under lång tid. Vi erbjuder förstås fullständing MAX-service. Du lämnar in verktygen på våra Pro Fastening Centres eller kontaktar vår servicepersonal på huvudkontoret.

Säljkontakt