Ergofasts portfölj av högkvalitativa varumärken för professionella byggare

MAX

Varumärket MAX är synonymt med hantverkarmaskiner i absolut världsklass. Det japanska företaget har under många år drivit utvecklingen mot effektivare, säkrare och lättare handverktyg.

MAX patenterade Najmaskiner gör varje naj på en bråkdel av en sekund. MAX Najmaskiner finns i flera varianter för najning av såväl normala som riktigt grova dimensioner. Dessutom har MAX utvecklat en najmaskin för stående najning vid exempelvis valv som skonar armerarens rygg och armar.

Högtryckssystemet Powerlite och alla applikationer som möjliggörs av kompressorn är för kvalitetsmedvetna proffs. Fördelarna är lättare spikpistoler som ger mindre rekyl, tunn luftslang, tyst kompressor (femtanksversionen tar dessutom mycket luft) och möjligheten för flera att dela den lilla kompressor. Kompressorn har dessutom variabelt lufttryck, är strömspikssäkrad och förstås helt emmisionsfri – den går på ren el.

Vi är MAX Official Distributor i Sverige. Du hittar våra MAX-produkter hos ledande proffsåterförsäljare samt maskinuthyrningsföretag.

Ergofast

Under vårt eget varumärke har vi samlat produkterna som du inte hittar någon annanstans. Stöter vi på ett infästningsproblem som kräver en specialprodukt som inte finns, då skapar vi den. Som specifika skruvar, kemiprodukter och maskiner, senast den sladdlösa isolerspikpistolen EF140HD.

MKT

Det tyska företaget MKT producerar kanske marknadens bästa infästningar för betong – solid eller sprucken. Företaget har producerat infästningar i närmare 30 år och skapat ett solitt rykte för sina högkvalitativa infästningsprodukter för betong. Förutom produkterna erbjuder MKT även ett bra stöd med beräkningsprogram.

Mefa

Mefas intallationssystem är ett mycket lättarbetat system med sina färdigmonterade vinklar. Mefasystemet är mycket robust samtidigt som det är flexibelt och enkelt. Dessutom behövs endast standardverktyg för montaget.

Holz Technic

Holz Technic by Rothoblaas är ett av Europas främsta företag när det gäller verktyg och infästningsprodukter för träbyggnation. Utbudet innefattar skruv, beslag, tejper, ångspärrar och andra typer av membran. Precis som Ergofasts övriga varumärken ligger Holz i framkant vad det gäller innovation och effektivitet – produkter för hållbart byggande.

Säljkontakt