Ergofasts portfölj av högkvalitativa varumärken för professionella byggare

MAX

Varumärket Max är synonymt med hantverkarmaskiner i absolut världsklass. Det japanska företaget har under många år drivit utvecklingen mot effektivare, säkrare och lättare handverktyg. Den patenterade Najmaskinen som gör en naj på mindre än en sekund är bara ett exempel. Med högtryckssystemet Powerlite och en av marknadens mest effektiva skruvautomater, PJCD551, har MAX befäst sin position som det bästa varumärket för kvalitetsmedvetna proffs. Vi är MAX official distributor i Sverige.

Du hittar våra MAX-produkter hos ledande proffsåterförsäljare samt maskinuthyrningsföretag.

Ergofast

Under vårt eget varumärke har vi samlat produkterna som du inte hittar någon annanstans. Stöter vi på ett infästningsproblem som kräver en specialprodukt som inte finns, då skapar vi den. Som specifika skruvar, kemiprodukter och maskiner, senast den sladdlösa isolerspikpistolen EF140HD.

MKT

Det tyska företaget MKT producerar kanske marknadens bästa infästningar för betong – solid eller sprucken. Företaget har producerat infästningar i närmare 30 år och skapat ett solitt rykte för sina högkvalitativa infästningsprodukter för betong. Förutom produkterna erbjuder MKT även ett bra stöd med beräkningsprogram.

Mefa

Mefas intallationssystem är ett mycket lättarbetat system med sina färdigmonterade vinklar. Mefasystemet är mycket robust samtidigt som det är flexibelt och enkelt. Dessutom behövs endast standardverktyg för montaget.

Holz Technic

Holz Technic by Rothoblaas är ett av Europas främsta företag när det gäller verktyg och infästningsprodukter för träbyggnation. Utbudet innefattar skruv, beslag, tejper, ångspärrar och andra typer av membran. Precis som Ergofasts övriga varumärken ligger Holz i framkant vad det gäller innovation och effektivitet – produkter för hållbart byggande.

Säljkontakt