Fuktsäker byggutbildning från Ergofast och Holz Technic, experter inom luft- och vindtäthet i trähus

Ergofast erbjuder utbildningar och demos i användningen av av Holz Technichs olika produkter, från skruv och beslag till membran och tejper.

Holz Technic har nämligen mängder av lösningar för effektivt och fuktsäkert träbyggande, speciellt inom luft- och vindtäthet. Är du intresserad av att förstärka ditt kunnande? Välj mellan våra kostnadsfria kurser eller djupdyk med vår skräddarsydda intensivutbildning i hos er.

För att passa in i dina specifika behov erbjuder vi även kundanpassade workshops tillsammans med vår återförsäljare Ahlsell. Dessa kan antingen arrangeras på ditt kontor eller, för en mer hands-on upplevelse, direkt på ditt byggprojekt. Våra workshops fokuserar på att förklara och demonstrera Holz Technic lösningar, och vi kan ofta kombinera dem med aktuell produktion genom att arbeta med ditt projekts specifika detaljer.

Är du nyfiken på vårt produktutbud? Eller kanske du vill testa våra produkter praktiskt på din arbetsplats eller byggplats?

Många upptäcker fördelarna med Holz Technics tejper, band och övriga produkter först när de själva får känna på dem. Tidsbesparingen och den tekniska prestandan som Holz Technics erbjuder, jämfört med traditionella metoder, blir tydlig när man själv testar det. Därför erbjuder vi även korta produktdemos där du tillsammans med oss kan testa olika applikationer av våra produkter.

En av de främsta anledningarna till att använda Holz Technics membransystem är dess miljövänlighet: ett funtionellt och effektivt system för luft- och vindtätning, vilket säkerställer minimala energiförluster samtidigt som konstruktionens hållfasthet upprätthålls över tid. Många av produkterna är godkända för passivhus.

För att ta nästa steg, kontakta vår Holz Technicexpert Richard Wagner richard.wagner@ergofast.se om du har ytterligare frågor eller vill boka en demo.

Vi ser fram emot att träffa dig snart!

Mejla vår Holz Technicexpert Richard Wagner –  richard.wagner@ergofast.se

Säljkontakt