Städa Sverige

Vi är stolta partners till Städa Sverige!

Ännu ett rekordår för Städa Sverige! Under 2023 har de engagerat över 26.000 deltagare som tillsammans har samlat skräp i mer än 21.700 säckar, spridda över hela 212 kommuner. Det är en otrolig bedrift som inte bara gör vårt land renare, utan också stöttar ungdomsidrotten med över 8,8 miljoner kronor.

Vi på Ergofast är glada och hedrade över att vara en del av detta fantastiska initiativ. Att se hur många ungdomar engagerar sig för att göra en positiv förändring i sin omgivning är verkligen inspirerande. Genom vårt partnerskap med Städa Sverige får vi möjlighet att bidra till en bättre framtid för både miljön och ungdomarna.

I år siktar vi tillsammans med Städa Sverige på ännu större framgångar. Med målet att städa med 30.000 ungdomar i ännu fler kommuner kommer vi att fortsätta stödja och främja deras viktiga arbete.

Ett stort tack till alla samarbetspartners och sponsorer som har gjort detta möjligt! Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en renare och mer hållbar framtid för kommande generationer.

Bifogar stolt vårt diplom för 2024.

Senaste nyheterna

Säljkontakt