Ergofast Service håller dina maskiner fräscha och effektiva längre

Vi erbjuder service på hela MAX-sortimentet samt på Makitas fulla sortiment såväl som alla andra småmaskiner. Vi gör det snabbt: Vår handläggningstid är, och ska vara, under fem arbetsdagar. Ett bygge måste ju alltid vara igång.
Vi har över 100 års erfarenhet av MAX-service på våra Pro Fastening Centres; ett i Göteborgsregionen, ett i Stockholmsregionen samt ett i Malmö. Totalt har vi nio personer som ser till att maskinerna håller måttet. Vi rengör och ser alltid över alla delar av verktyget så att det alltid är i toppskick när det ska användas. Vi lämnar alltid 6 månaders garanti på reparationer.

Kunskap

Vår samlade erfarenhet ger oss kompentens att serva och reparera alla typer av småmaskiner, bensindrivna maskiner och kompressorer. Ergofast Pro Fastening Centres är auktoriserade på varumärkena MAX najmaskin, MAX Powerlite, MAX övriga produkter samt hela Makitas sortiment.

Serviceavtal

Vi erbjuder även 1–5 åriga serviceavtal på många av våra egna MAX-verktyg vilket innebär en trygghet då i princip allt ingår i detta avtal. (Gäller ej batteri och laddare.) Prata med någon av våra säljare eller ring serviceavdelningen för mer information.

Har du stor verksamhet med många maskiner i drift kan det vara bra att veta att vi även erbjuder tjänster som outsourcing service partner på Max-maskinerna.

Utbildningar

Vi håller serviceutbildningar i våra Pro Fastening Centres i Göteborg, Malmö och Stockholm eller på plats ute hos dig som kund. Vi skräddarsyr även utbildningar inom service och handhavande utifrån dina behov.

Auktoriseringar

Ergofast Service är auktoriserade reparatörer av hela Makitas sortiment och Ridgid (Dock ej Pressteknik, Diagnos & inspektion, Lokalisering samt Spuperfreeze.)

Göteborg: Anders Ljung

Stockholm: Jennifer Meischner

Malmö: Henrik Pedersen

Kontakta oss för maskinservice

Adress:
Ergofast Service
Dumpergatan 4 A
442 40 Kungälv

Telefon:
0303-20 80 64

Kontakta oss för reservdelar, sprängskisser och servicetips samt telefonsupport.

Vid inskickning av maskiner eller garantiåtgärder, fyll i följande: Företag:
Leveransadress:
Märke/ordernummer:
Referens:
Felbeskrivning:

Vid garanti skicka med köpbevis.

Länkar

Säljkontakt