Ergofast Service håller dina maskiner fräscha och effektiva längre

Information om Service Malmö

Med anledning av en omorganisation har Ergofast Service flyttat verksamheten i Malmö till huvudkontoret i Kungälv.

Vänligen ring Ergofast Service i Kungälv 0303-208064. På detta nummer kan ni boka en fraktfri upphämtning och transport till och från Kungälv.  Väl framme i Kungälv lovar vi prioritering på era maskiner och snabbast möjlig fraktfria retur efter service/reparation.

Mvh, Service Team – Ergofast AB

 

Vi erbjuder service på hela MAX-sortimentet samt på Makitas fulla sortiment såväl som alla andra småmaskiner. Vi gör det snabbt: Vår handläggningstid är, och ska vara, under fem arbetsdagar. Ett bygge måste ju alltid vara igång.
Vi har över 100 års erfarenhet av MAX-service på våra Pro Fastening Centres i Göteborgsregionen och i Stockholmsregionen. Totalt har vi fem personer som ser till att maskinerna håller måttet. Vi rengör och ser alltid över alla delar av verktyget så att det alltid är i toppskick när det ska användas. Vi lämnar alltid 6 månaders garanti på reparationer.

Kunskap

Vår samlade erfarenhet ger oss kompentens att serva och reparera alla typer av småmaskiner, bensindrivna maskiner och kompressorer. Ergofast Pro Fastening Centres är auktoriserade på varumärkena MAX najmaskin, MAX Powerlite, MAX övriga produkter samt hela Makitas sortiment.

Serviceavtal

Vi erbjuder även 1–5 åriga serviceavtal på många av våra egna MAX-verktyg vilket innebär en trygghet då i princip allt ingår i detta avtal. (Gäller ej batteri och laddare.) Prata med någon av våra säljare eller ring serviceavdelningen för mer information.

Har du stor verksamhet med många maskiner i drift kan det vara bra att veta att vi även erbjuder tjänster som outsourcing service partner på Max-maskinerna.

Auktoriseringar

Ergofast Service är auktoriserade reparatörer av hela Makitas sortiment och Ridgid (Dock ej Pressteknik, Diagnos & inspektion, Lokalisering samt Superfreeze.)

Göteborg: Anders Ljung

Stockholm: Jennifer Meischner

Kontakta oss för maskinservice

Adress:
Ergofast Service
Dumpergatan 4 A
442 40 Kungälv

Telefon:
0303-20 80 64

Kontakta oss för reservdelar, sprängskisser och servicetips samt telefonsupport.

Vid inskickning av maskiner eller garantiåtgärder, fyll i följande: Företag:
Leveransadress:
Märke/ordernummer:
Referens:
Felbeskrivning:

Vid garanti skicka med köpbevis.

Länkar

Säljkontakt