MAX RB401T-E för stående najning

Ny najmaskin från MAX

MAX introducerar RB401T-E najmaskin för alla armeringsjobb som utförs i fothöjd – till exempel vid armering av valv. Najmaskinens förlängning och ergonomiska handtag gör att armeraren slipper arbeta i en hukande eller krypande arbetsställning. Jobbet både går snabbare och blir bättre samtidigt som armeraren sparar sin rygg.

RB401T-E använder samma typer av najtråd som systermaskinerna till RB441T och RB611T. Den nya najmaskinen väger bara 4,6 kg och har en tvåhandsfattning som gör att armeraren slipper snedbelasta ryggen. Vid den utbytbara nosen sitter en microswitch, den gör att maskinen bara behöver tryckas emot armeringsjärnen för att göra en snabb och grund naj med dubbel tråd.

I och med att armeraren kan jobba upprätt blir det heller inte så tungt att jobba undan i högt tempo. Varje najning tar bara 0,7 sekunder samtidigt som MAX RB401T-E är strömsnål under arbetet (Varje laddning räcker till ca 4000 najningar). Det möjliggör ett snabbt, säkert och effektivt armeringsarbete.

MAX RB401T-E levereras med hård väska, laddare och batterier (som dessutom passar till systermaskinerna RB441T och RB611T).

MAX Najmaskin RB401T-E
Säljkontakt