Ergofast GTX, en innovativ skruv för hårdskivor

Ergofast GTX är utvecklad för att fungera optimalt med hårdgipsskivor men även andra hårda skivmaterial, som exempelvis MDF-skivor. Fördelen med att använda hårdgipsskivor till inneväggar är att varken träskivor eller kortlingar behöver monteras bakom gipset. Med GTX-skruven monterar du hårdgipsskivor lika snyggt som vanliga gipsskivor, utan kratrar eller trasiga ingångshål. Det spar mängder av tid, inte minst för målarna som ska göra efterarbetet.

Vår utvecklingsavdelning ligger bakom flera innovativa produkter för infästningar som exempelvis GTX-skruven. Den gemensamma faktorn mellan alla egenutvecklade infästningar är insikten i hur arbetet på ett bygge går till – och var det går att vinna tid utan att tumma på kvalitet. I de flera fall kommer tidsvinsten genom att arbetsmoment kan förenklas eller elimineras helt.

Vi har egenutvecklade infästningslösningar som innefattar såväl kemiska infästningar som smarta skruvar. GTX, GTX MBS och Ventilationsskruven är exempel på skruvar som snabbar upp montage och spar såväl tid som frustration.

Produktblad

Säljkontakt