Ergofasts nya 9,5 mm Ventilationsskruv tar skruv direkt

Ergofast har utvecklat en helt ny 9,5 mm skruv anpassad för att användas i ventilationssystem. Såväl skruvens utformning som dimension för med sig snabbare arbete och mindre risk för skador för montören.
– Den nya skruven är 9,5 mm och har utformats för att göra jobbet att sammanfoga ventilationsrör och trummor ordentligt, skruven går igenom plåten men lämnar inte en lika stor oskyddad vass spets på insidan av ventilationsröret som längre skruvar gör, säger Ken Mårtensson, KAM på Ergofast.

Skruvens utformning innebär, förutom en optimerad längd, även att skruven drar sig in omedelbart. Spetsen tar tag direkt och driver in skruven utan att skapa plåtspån från hålet. Det i sin tur innebär att montören slipper borra eller vänta på att skruvens spets ska ta fäste som ofta är fallet hos andra tillverkare.

Speciellt utformad

Ergofasts nya ventskruv har dessutom en speciellt utformad skalle med räfflor som gör att när skruven är dragen sitter den stadigt ända till montören skruvar bort den.
– Det är detaljerna som gör att den här skruven är en riktigt tidsbesparare. Spetsen som greppar direkt, stigningen som driver skruven hela vägen ända in till skallen och räfflingen på skallens undersida som säkrar infästningen, gör den här skruven till ett bättre alternativ, säger Ken Mårtensson.

Ergofast Ventskruv är den senaste i raden av ergofasts egenutvecklade produkter: GTX-skruven, Ergofasts Isolerspikpistol, Najmaskinsförlängaren och kemprodukterna är alla utvecklade för att spara tid och förbättra användarergonomi.

Mer info om Ergofasts Ventskruv:

Ken Mårtensson – ken.martensson@ergofast.se
Mark Dale – ansvarig R&D – mark.dale@ergofast.se

 

Säljkontakt