Ergofast Service håller dina maskiner fräscha och effektiva längre

Vi har semesterstängt veckorna 29 och 30.

Ergofast erbjuder snabb och säker service av handverktyg. Det gäller hela MAX-sortimentet samt på Makitas fulla sortiment såväl som alla andra småmaskiner.

Vi gör det snabbt: Vår handläggningstid är, och ska vara, under fem arbetsdagar. Ett bygge måste ju alltid vara igång. Vi har över 100 års erfarenhet av MAX-service på våra Pro Fastening Centres i Göteborgsregionen och i Stockholmsregionen. Totalt har vi fem personer som ser till att maskinerna håller måttet. Vi rengör och ser alltid över alla delar av verktyget så att det alltid är i toppskick när det ska användas. Vi lämnar alltid 6 månaders garanti på reparationer.

Kunskap

Vår samlade erfarenhet ger oss kompentens att serva och reparera alla typer av småmaskiner, bensindrivna maskiner och kompressorer. Ergofast Pro Fastening Centres är auktoriserade på varumärkena MAX najmaskin, MAX Powerlite, MAX övriga produkter samt hela Makitas sortiment.

Auktoriseringar

Ergofast Service är förutom av MAX även auktoriserade reparatörer av hela Makitas sortiment och Ridgid (Dock ej Pressteknik, Diagnos & inspektion, Lokalisering eller Superfreeze.)

 

   

Göteborg: Anders Ljung

Stockholm: Jennifer Meischner

Säljkontakt