Ergofast och Derome satsar på Holz Technic

Via ett nytt samarbete kan nu Ergofast erbjuda Holz Technic via Deromes butiker och direkt på byggarbetsplatser via Deromes logistiklösningar.
– Den gemensamma styrkan i Ergofast och Derome gör att vi kan erbjuda såväl produkter och tjänster som beräkningshjälp, BIM-underlag och projekteringar kombinerat med Deromes väl utbyggda logistik och stora kunnande inom träbyggnation, säger Richard Wagner, projektledare på Ergofast.

Samarbetet mellan innebär bland annat att Derome erbjuder försäljning i butik, logistik med exempelvis containerlösningar på bygget vid sidan av direktleveranser. Det underlättar tillgängligheten och möjliggör en tryggare leveranskedja.
– Vi ser en stor potential i och med det här samarbetet. Vi kan nu erbjuda förstklassiga produkter, träkompetens och trygga leveranser, säger Kristian Henningsson, VD Ergofast.

Samarbetet mellan Ergofast och Derome inleddes i maj och lanseringen av Holz Technics tekniska lösningar fortgår enligt plan. Förutom Holz Technic finns också MAX sortiment i butikerna.
– För oss på Derome känns det fantastiskt bra att kunna erbjuda ännu fler produkter i världsklass eftersom vi alltid strävar efter att leverera det bästa till våra kunder, säger Peter Gustafsson, försäljningschef Derome. Samarbetet med Ergofast gör att vi nu har fått in både Holz Technic och MAX – båda världsledande inom sitt område.

Säljkontakt