Ergofast etablerar samarbete med träbyggnationsspecialisten Rothoblaas

Världsledande tyrolitalienska Rothoblaas erbjuder med sitt varumärke Holz Technic lösningar för ett modernt byggande i trä. Skruvar, beslag, tejper, membran och verktyg för träbyggnation är numera en del av Ergofasts portfölj av premiumprodukter för byggproffs

– Det ligger helt i tiden. Intresset för hållbart byggande i trä har vuxit radikalt och vi har nu slutit avtal med den innovativa leverantören Rothoblaas för distribution av deras varumärke Holz Technic i Sverige, säger Kristian Henningsson, VD på Ergofast. Vi är givetvis väldigt nöjda över att kunna erbjuda både premiumprodukter och teknisk support i sektorn.

Holz Technic som är en del av det världsledande italienska Rothoblaas, har specialiserat sig på produktion av infästningsprodukter för trä. Sortimentet omfattar framför allt skruv, beslag, membraner och tejper för träbyggnation. Holz Technic producerar också verktyg, ljudisolering samt fallskydd som gör jobbet säkrare. Det nya samarbetet för med sig ökade möjligheter till support från Rothoblaas tekniker och konsulter. Det innebär att du som kund får hjälp med att optimera produktval och infästningslösningar med högt specialiserade produkter för CLT.

– Den stora fördelen som vi ser det är att Holz Technic ständigt utvecklar smartare lösningar för träkonstruktioner, berättar Richard Wagner, project manager på Ergofast och fortsätter; det gäller Inte minst deras supportprogramvara MyProject som ger konstruktörer ett enkelt och intuitivt verktyg för att optimera dimensionering och projektkalkyl.

 

Mer om produkterna Holz Technics produkter – richard.wagner@ergofast.se eller 070 532 82 58

Säljkontakt