Ergofast Concept: Det svåra blir enklare

Concept handlar om utveckling och rådgivning. Våra ledord är ergonomi, innovation och effektivitet. Det märks i produkterna vi säljer men också i våra rådgivningstjänster. För oss är det centralt att underlätta ditt arbete. Vi gör det med insikten att bra saker kan bli ännu bättre. Nya material, krav på prestanda, ekonomi, ergonomi och hållbarhet ställer oss inför nya utmaningar.

Vårt rådgivande ingenjörs- och konstruktionsteam är gärna med och underlättar ditt konstruktionsarbete med konstruktionsberäkningar i ditt projekt. Det kan handla om hållfasthet, dimensionering och mängdning men också optimering av pris/prestanda.

Vår specialistkunskap om infästningar, brandtätningar och installationssystem gör att vi kan optimera infästningarna.

Tidsvinster att göra med Concept

Det finns vinster att göra i både tid och material. Framför allt om det handlar om tyngre infästning, infästning i sprucken betong eller montage av installationssystem. Vårt concept med utveckling och rådgivning ger nya möjligheter till effektivare och säkrare byggande.

Eftersom vårt ingenjörs- och konstruktionsteam opererar över hela landet (och i Norge) får du kvalificerad support oavsett var ditt projekt är. När det gäller träbyggnation får du hjälp med projekteringen vid sidan av support och leverans. Våra ingenjörer och rådgivare finns förstås till hjälp när du står inför nya och komplexa infästningsproblem.

Vårt R&D-team utvecklar ständigt förbättringar eller hittar nya lösningar på infästningsproblem. Det kan handla om effektivare skruvar för specifika arbetsmoment eller maskiner som snabbar upp byggandet eller gör det både säkrare och enklare.

Det är viktigt att inte krångla till det. Våra account managers, ingenjörer, tekniker och kunder identifierar nya problemområden där vi kan göra nytta genom vårt sätt att tänka. Att hitta bättre lösningar snabbt är en utmaning som vi gärna tar oss an.

Egna produkter

Vi har utvecklat en egen isolerspikpistol men också genom ett flertal egenutvecklade och specialiserade skruvar för montage i hårdskiva, ventilationsskruv som underlättar ventilationsinstallationer och annat som underlättar installatörens jobb.

Våra premiumprodukter används av proffs som inte gör något annat än bygger. Små förbättringar av infästningsprodukterna och verktygen får alltså stor effekt på hälsa och totalekonomi. Det är därför vi alltid tänker på ergonomi och effektivitet i prestanda och pris när vi utvecklar.

Säljkontakt