Här finns Ergofasts varumärken

MAX handverktyg för tryckluft, gas och batteri

MAX tryckluftsverktyg – spikpistoler och skruvdragare finns i mängder av utföranden och tillämpning. Hjärtat i högtryckssystemet Powerlite är kompressorn som vi erbjuder med två eller fem tankar. Förutom högtrycksverktygen har vi verktyg för mer traditionella 8 bars tryck samt gasspikpistoler. MAX har också unika och effektiva verktyg för armerare, både najmaskiner och armeringsklipp. Alla maskiner är ergonomiskt utformade för att minska risken för förslitningsskador hos hantverkaren.

MKT infästningar för solid eller sprucken betong

Tyska MKT utvecklar och producerar infästningar för solid och sprucken betong. Plugg, expanderbultar och kem har omvittnat hög prestanda, inte minst vid utmanande infästningar. MKT har också ett kalkylprogram som underlättar hållfasthetsberäkningarna i konstruktionsarbetet.
Du hittar MKTs sortiment tillsammans med stora delar av Ergofasts produktutbud hos ledande återförsäljare.

Holz Technic för träbyggnation

Att bygga större hus i trä har fått en renässans. Holz Technic är en del av det världsledande italienska Rothoblaas som specialiserar sig på utveckling och produktion av infästningar och andra produkter för träbyggnation.

Vårt sortimentet omfattar skruv, beslag, membraner och tejper, verktyg, ljudisolering samt fallskydd. Kontakta Richard Wagner för ytterligare information om produkterna.

Mefa installationssystem

Tyska Mefa är verksamma sedan 70 år och är i ständig utveckling för att kunna erbjuda mer funktionella och smidiga installationssystem. Det gemensamma med installationssystemen Centrum, lätta Stex 35 och det kraftigare Stex 45 är att de alla är lättarbetade, enkelt justerbara och du monterar dem med standardverktyg.

Mefa Centrum, Stex 35 och Stex 45 säljs via Ahlsell.

Ergofast skruv, kem och handverktyg

Under vårt eget varumärke har vi samlat produkterna som du inte hittar någon annanstans. Stöter vi på ett infästningsproblem som kräver en specialprodukt som inte finns, då skapar vi den. Som specifika skruvar, kemiprodukter och maskiner.
Våra infästningsprodukter återfinns tillsammans med andra delar av Ergofasts produktutbud hos ledande återförsäljare.

Återförsäljare

I Sverige finns vi bland andra hos:

I Norge:

Maskinuthyrare

Säljkontakt