Läs mer om: MAX Powerlite högtryck »

AKHL1260EX
AKHL1260EX
8 – 20 bar
Femtanks­kompressor
AKHL1260E
AKHL1260E
8–20 bar
Tvåtanks­kompressor
HN90F
HN90F
Regelverk, Panel
Tak
HN65S
HN65S
Panel, skivor
Förstärkningsregel
HN25C2
HN25C2
Betong
Stål >5 mm
HN120
HN120
Betong
Stål <5 mm
HVR41G4
HVR41G4
Skruvautomat
gips
HS130
HS130
Regelverk, stomme
brygga
HN65J2
HN65J2
Ankarspik, beslag
40–60 mm
HA55SF2
HA55SF2
Dyckertpistol, 15–55 mm
Listverk

MAX Powerlite
högtryckssystem för lätta, smidiga och effektiva spikpistoler

Köp Powerlite spikpistol och kompressor när du behöver effektiva, säkra och ergonomiska handverktyg på ditt bygge. Förutom sin driftsäkerhet är de mycket smidiga att använda. I och med att de arbetar med högt lufttryck, 20 bar, kan handverktygen göras mer kompakta. Det innebär också att MAX Powerlite spikpistoler ger väsentligt mindre rekyl vid användning och de väger mindre än ordinära spikpistoler som arbetar för 8 bars tryckluft. Dessutom är tryckluftslangen är knappt grövre än en elkabel. För dig som håller i verktyget är det inte bara lättare i handen, du kan jobba längre utan att bli trött i armarna.

MAX Powerlitesystem omfattar förstås flera typer av spikpistoler, beroende på vad du ska göra. Vi erbjuder också skruvautomater som gör arbetet med exempelvis gipsning snabbt och smidigt.

Hjärtat i MAX Powerlitesystemet är vår kompressor

MAX Powerlitekompressorn ger dig valfrihet att arbeta med både hög- och lågtrycksspikpistoler. Det beror på att kompressorn har uttag för 8 bar vid sidan av 20 bars tryck. Förutom att den är tyst servar kompressorn flera verktyg samtidigt, med femtanksversionen håller den trycket längre utan att behöva starta. Den kompakta kompressorn får enkelt plats tillsammans med slangar och tillbehör på vår egen kompressorvagn.

Service på din spikpistol och kompressor

Precis som alla våra MAX-produkter är en Powerlite spikpistol och/eller kompressor högkvalitativa verktyg som är byggda för att hålla för långvarigt professionellt bruk. Vi har förstås fullständig MAX-service, du kan lämna in verktygen på våra Pro Fastening Centres eller kontakta vår servicepersonal på huvudkontoret.

Säljkontakt