MAX skruvautomater för gips

När du väljer att arbeta med MAX skruvautomater väljer du samtidigt ett professionellt verktyg med mycket hög prestanda kombinerat med låg vikt. Det är viktigt när du behöver en gipsskruvdragare för att montera stora volymer gips eller trä.

Den pneumatiska skruvautomaten ansluts till Powerlite-kompressorn som är själva hjärtat i Powerlite-systemet. Kompressorn som är både tyst och kompakt, levererar både 8 bar och 20 bar. Det högre lufttrycket innebär att högtrycksslangarna hållas marginellt större än en vanlig elkabel.

Precis som alla våra MAX-produkter är MAX skruvautomater högkvalitativa verktyg som är byggda för att hålla. Vi har förstås fullständing MAX-service. Du kan lämna in verktygen på våra Pro Fastening Centres eller kontakta vår servicepersonal på huvudkontoret.

Högtryckskompressor MAX AKHL1260

MAX tystgående högtryckskompressor AKHL1260 som utgör själva hjärtat i 20 bars-systemet. Den är en högteknologisk produkt med en väl genomtänkt kompakt och modern design. Nytt för denna modellen är att man nu expandera lufttankarna och seriekoppla två kompressorer. Kompressorn är försedd med dubbla luftuttag för både 8 bar och 26 bar högtryck. Det innebär att Läs mer

Pneumatisk skruvautomat MAX HVR41G4

MAX HVR41G4 är pneumatisk skruvautomat för MAX Powerlite 20-barssystem. Skruvautomaten som arbetar med rundbandade gipsskruv är mycket effektiv,  den skjuter in och drar åt skruven på endast 0,06 sekund! Tekniken är skonsam mot belastningsskador i armar/axlar eftersom det inte krävs någon stor handkraft samtidigt som skruvmomentet går oerhört snabbt. Skruvautomaten har dessutom snabbinställning av skruvdjup och Läs mer

Säljkontakt