Verktyg

verktyg_spikning

spikning

Max är kända som marknadens bästa spikpistolmärke. Hjärtat i Max Powerlite högtryckssystem är den revolutionerande kompressorn som arbetar med både 8 och 20 bars tryck (jämfört med konventionella system som arbetar med 8 bar). Trots att verktygen är mindre och lättare har de både högre slagkraft och mindre rekyl.
MAX Powerlite högtryck »
MAX Spikpistoler 8-bar »
MAX Gasverktyg »
EF Isolerspikpistoler »

Namnlös-6

Skruvning

MAX proffsverktyg för skruvning har fått mycket goda resultat i oberoende tester. I Powerlite-systemet finns skruvautomaten HVR41G4 som är mycket snabb och ergonomiskt bra. Den batteridrivna skruvautomaten PJCD 551 är en av de absolut snabbaste och mest tillförlitliga maskinerna på marknaden. Vi har även Quickdrive-automater så att du kan använda ditt vanliga handverktyg.

MAX Skruvautomater»

verktyg_armering

Armering

MAX armeringsverktyg är marknadsledande och unika i funktion, snabbhet och kvalitet. Med MAX patenterade najmaskiner går en najning på mindre än en sekund, med förlängare underlättas arbete med najning av valv. Det är innovation, effektivitet och ergonomi på en och samma gång. Läs mer om våra verktyg för armering här »

MAX Najmaskin »
MAX Armeringsklipp »