Ny najmaskin från MAX

MAX RB401T-E är en najmaskin för alla armeringsjobb som behöver utföras i fothöjd – till exempel vid armering av valv. Najmaskinens förlängning och ergonomiska handtag gör att jobbet både går snabbare och blir bättre, samtidigt som armeraren slipper arbeta i en hukande eller krypande arbetsställning.

RB401T-E är en systermaskin till RB441T och RB611T och använder samma typer av najtråd. Den nya najmaskinen väger bara 4,6 kg och har en tvåhandsfattning som gör att armeraren slipper snedbelasta ryggen. Vid den utbytbar nosen sitter en microswitch som gör att maskinen bara behöver tryckas emot armeringsjärnen för att göra en snabb och grund naj med dubbel tråd.

I och med att armeraren kan jobba upprätt blir det heller inte så tungt att jobba undan i högt tempo. Varje najning tar bara 0,7 sekunder samtidigt som MAX RB401T-E är strömsnål under arbetet (Varje laddning räcker till ca 4000 najningar) blir det möjligt att jobba snabbt, säkert och effektivt.

MAX RB401T-E levereras med hård väska, laddare och batterier (som dessutom passar till systermaskinerna RB441T och RB611T).

Säljkontakt