Kompletta fasadsystem

Helhetslösningar med fasadsystem, fasadskivor och bärverk

 

Med Alpolic, BWM och fischer kan nu Ergofast erbjuda kompletta ventilerade fasadlösningar för extraordinära byggnader.

Med introduktionen av Alpolic fasadskivor och BWM bärverksystem för ventilerade fasader, med fischer samt samarbeterspartners för isolering erbjuder vi inte bara produkterna utan också hjälp med konstruktionsberäkningar och mängdning, vi kan detaljprojektera bärverk och fasadskivor samt erbjuda support genom hela projektet.

Metallkompositskivan från Alpolic  produceras av en stor andel återvunna material och den kan fås i mängder med färger och ytor. Skivan finns i en mängd kvaliteter från mycket brandresistenta fasadskivor (A2) till enklare skivor för inomhusbruk. Alpolicskivan väger dessutom en bråkdel av konkurrerande fasadskivor gör.

Eftersom skivan är gjord i metallkomposit kan den också fabriceras som metall med valsning eller pressning. Tillsammans med bärverk finns det goda förutsättningar för att skapa extraordinära, vackra och funktionella byggnader.

BWMs bärverkssystem är certifierat för passivhus och har smarta lösningar för att undvika köldbryggor. fischers fasadinfärsningar bidrar till att konstruktionen inte bara uppnår, utan överträffar kravbilderna för modernt byggande.