Kompletta fasadsystem

Helhetslösningar med kompletta fasadsystem, fasadskivor och bärverk

 

Med Alpolic, Nice Solar, Mosa, BWM och MKT erbjuder Ergofast kompletta ventilerade fasadlösningar för extraordinära byggnader.

Med vårt utbud av fasadskivor, BWMs bärverksystem för ventilerade fasader, tillsammans med MKT samt samarbeterspartners för isolering erbjuder vi inte bara produkterna utan också hjälp med konstruktionsberäkningar och mängdning, vi kan detaljprojektera bärverk och fasadskivor samt erbjuda support genom hela projektet.

Metallkompositskivan från Alpolic  produceras av en stor andel återvunna material och den kan fås i mängder med färger och ytor. Skivan finns i en mängd kvaliteter från mycket brandresistenta fasadskivor (A2) till enklare skivor för inomhusbruk. Alpolicskivan väger dessutom en bråkdel av konkurrerande fasadskivor gör.

Eftersom skivan är gjord i metallkomposit kan den också fabriceras som metall med valsning eller pressning. Tillsammans med bärverk finns det goda förutsättningar för att skapa extraordinära, vackra och funktionella byggnader.

Mosa keramiska skivor är Cradle2cradle-Silver certifierade. Skivorna är förstås extremt brandresistenta och varje skiva har ett unikt utseende vilket för med sig att Mosa-fasader har svaga, naturliga färgvariationer som lyfter fasadens utseende.

Ergofast kan också erbjuda Nice solpaneler för vertikalt montage. Med ett stort utbud av färger får fasader med Nice fasadskivor inte bara en estetisk och skyddande funktion, de bidrar också till att förbättra fastighetens energiprestanda.

BWMs bärverkssystem är certifierat för passivhus och har smarta lösningar för att undvika köldbryggor. fischers fasadinfärsningar bidrar till att konstruktionen inte bara uppnår, utan överträffar kravbilderna för modernt byggande.

Mer om Ergofasts kompletta fasadsystem, produkter och tjänster på fasad.ergofast.se