Installation

FUS

fischer FUS montagesystem för smidiga montage

Hjärtat i fischers montagesystem FUS är den lilla infästningsbulten som är en skruv, bricka och låsning på samma gång. Med en enda vridning fäster bulten vinklar och lister. Den lilla bulten passar förstås överallt i systemet så att du kan anpassa kabel- eller rörgator helt fritt till dina behov. I och med att infästningsbulten även har en inbyggd fjäder är det enkelt att efter justera när du monterat.
Trots den enkla hanteringen håller konstruktionen för tunga laster. Systemets enkelhet, montering och demontering, innebär en stor besparing i tid på bygget samtidigt som du inte behöver tumma på säkerheten.
Läs mer om Fischer FUS på Fischers hemsida »

FHS-clix_webb1

Fischers FLS är lätt, enkelt och smidigt

En liten kopplingsbult är nyckeln till smidigheten i fischers lätta FLS-system för rör- och kabelupphängning i tak och vägg. Men en enda vridning på den fjäderbelastade bulten kan du nämligen snabbt både montera, flytta och demontera exempelvis skenorna i systemet. Och du kan använda, justera och återanvända precis när och hur ofta du vill.

Precis som det lite kraftigare FUS-systemet är Fischer FLS väl genomtänkt och håller mycket god kvalitet. Flexibelt, smidigt och hållbart. Ergofast kan underlätta ditt arbete som konstruktör genom att bistå dig med hållfasthetsberäkningar och mängdning.

Kontakta våra ingenjörer eller specialiserade säljare så kan vi arbeta fram den bästa läsningen för ditt projekt.

Svep

Rörklammer

Rörklammer för Fischers installationssystem.

Läs mer om Rörklämmor på Fischers hemsida»

Fixpunkter

Fixpunkter

Fixpunkter för våra installationssystem.

Fixpunkter »

grid

Grid

Grid för komplex installation.

Gridsystem »