porsche

Ergofasts nya ingenjörsteam på plats

Vi har etablerat ett specialiserat ingenjörsteam som bland annat ska assistera arkitekter och konstruktörer för Fischers tillämpningar inom exempelvis fasad och installation.

  • Teamet hjälper till med både lösningsförslag och hållfasthetsberäkningar för att underlätta arbetet för konstruktörer och arkitekter. Våra ingenjörer ska också supporta kunder och entreprenörer med infästningsberäkningar inom andra områden, säger Bengt Rolén, VD Ergofast.

Det nya ingenjörsteamet har handplockats för sin djupa kunskap om infästningar och förmåga att finna innovativa lösningar på infästningsproblem. Infästningsteamet jobbar över hela landet men har en bas i Malmö och är också representerade i Stockholm och Göteborg.

Förutom fasadsystemet ACT arbetar Ergofasts infästningsteam med de flexibla installationssystemen för rörgator, FUS och FLS. Framför allt handlar det om beräkningar av upphängningar och support till konstruktörer.

  • Vi levererar allt från 2D till avancerade 3D-modeller baserat på projekteringens karaktär. Vi har förstås anpassat oss till BIM, säger Thomas Nordendahl, teknisk chef. Vår ambition är att göra tillvaron så enkel som möjligt för våra uppdragsgivare, med god service och banbrytande produkter tycker vi att vi är på god väg.