max-nordbygg

Ergofast ställer ut dubbelt så mycket på Nordbygg 10–13 april!

Ergofast som är ett house of brands har extra mycket att visa på branschmässan Nordbygg 10–13 april. Förutom nyheter från MAX handverktyg och Fischer visar Ergofast upp kompletta fasadsystem från Alpolic/BWM.

I monter B01:41 i den stora B-hallen visas nyheterna från MAX – främst den helt nya femtankskompressorn som är hjärtat i Powerlitesystemet. Med sitt variabla lufttryck och uttag för 8- och 34-barsverktyg ger den stor kapacitet trots sitt kompakta format.
– MAX AKHL1260 har helt unika egenskaper för sin storleksklass – de dubbla uttagen innebär att det går utmärkt att använda traditionella luftverktyg men den verkliga nyttan får man när man använder de mer ergonomiska verktygen för högtryck, säger Bo Björk, försäljningschef på
Ergofast. Högtrycket innebär bland annat att handverktygen blir mindre, rekylen mindre – det blir helt enkelt skönare att jobba för användare.
En annan nyhet som kommer att visas är den helt nya, patenterade MAX RB441T Twintier – en kraftigt uppgraderad najmaskin som lägger dubbla trådar, tajtare och snabbare än sin föregångare. Förutom den ökade snabbheten har också kapaciteten blivit större – upp till 4000 naj på en laddning. Najmaskinen är dessutom bättre balanserad.

Fasadsystem
Den kanske största nyheten för Ergofast visas upp i C-hallen, monter C10:69. Vi visar upp ett helt nytt sortiment: Alpolic metallkompositskivor för fasader och inomhusbruk tillsammans med BWM bärverkssystem för ventilerade fasader. Med fischers infästningar och högkvalitativ isolering kan Ergofast nu erbjuda totallösningar för ventilerade fasader, inklusive konstruktionsstöd.
– Alpolicskivan väger mindre än motsvarande fasad och är lättare att bearbeta – det ger ökade möjligheter att skapa fasader för extraordinära byggnader, säger Thomas Nordendahl, Teknisk chef på Ergofast.

På plats på Nordbygg kommer förutom Bo Björk och Thomas Nordendahl även Key Account
Managers och säljingenjörer samt VD Kristian Henningsson finnas på plats under mässdagarna.

Ytterligare info och mötesbokning Nordbygg
Bo Björk, säljchef – bo.bjork@ergofast.se
Thomas Nordendahl, teknisk chef – thomas.nordendahl@ergofast.se
Kristian Henningsson, VD – kristian.henningsson@ergofast.se