montering_tak_DSC02648_2

Ergofast levererar Fischer FUS till C4 Shopping i Kristianstad

När det nya centret C4 Shopping byggs i Kristianstad fick vi uppdraget att leverera Fischer FUS installationssystem för rör och elkablar med Ahlsell som distributör.

– Systemet kändes rejält och pålitligt. Helhetslösningen med hållfasthets- och materialberäkningar från Ergofast samt distribution från Ahlsell avgjorde valet av system, menar projektledaren Mikael Gustavsson på Assemblin.

Hett projekt

C4 Shopping har rankats som ett av vinterns hetaste byggprojekt 2017 och ska öppna etappvis med början hösten 2017. Det blir en komplett handelsplats på 70 000 kvm med familjeshopping, dagligvaror och volymhandel. C4 Shopping blir ett tillskott för alla de drygt 300 000 människor som bor i Kristianstad eller de 13 angränsande kommunerna.
– Fischers installationssystem har fungerat mycket bra. Systemet är robust och pålitligt, har bara hört gott från montörerna, säger Mattias Jönsson, ledande montör Assemblin.
Ken Mårtensson och ingenjörsteamet hjäper till med beräkningar, mängdning och problemlösning allt eftersom de uppstår. Ahlsell sköter leveranserna till kund. Enkelt, smidigt och snabbt.