Rådgivning

I verksamhetsområdet Rådgivning utvecklar vi tillsammans med premiumpartners inom bygg- och industriproduktion nya effektiva och säkra infästningslösningar.

Vi gör det med insikten att det går att göra bra saker ännu bättre. Nya material, krav på effektivitet i prestanda, ekonomi, ergonomi och hållbarhet ställer oss inför nya utmaningar. Våra ingenjörer och tekniker finns tillhands för att lösa infästningsproblem med anpassade och innovativa lösningar.

Vi har djup kunskap inom infästning och utveckling av infästningslösningar och vi vill fortsätta det tillsammans med våra kunder.

Stefan Karlsson med flera demar maskiner på Cramo I Västerås. Uppdrag åt Ergofast.

Det svåra blir enklare

Vårt rådgivandeteam är till för att underlätta ditt konstruktionsarbete. Våra ingenjörer och infästningsspecialister hjälper dig med konstruktionsberäkningar i ditt projekt, som exempelvis hållfasthet, dimensionering och mängdning. Vår specialistkunskap om fischers infästningar, brandtätningar och installationssystem samt om BWMs ventilerade fasadsystem gör att vi kan optimera infästningarna. Det finns vinster att göra i både tid och material – oavsett om det handlar om tung infästning, montage av installationssystem eller beräkningar för ventilerade fasader.

Våra ingenjörer och rådgivare finns förstås till hjälp när du står inför nya och komplexa infästningsproblem.

Vill du veta mer om vad vårt ingenjörsteam kan bidra med, kontakta Thomas Nordendahl eller Bo Björk.

forstasida_byggare

Produktutveckling

Ergofast är ett innovationsdrivet företag och har ända sedan vi startade sökt nya, bättre och säkrare lösningar och produkter för infästning. Och när vi inte hittar produkten som ska göra jobbet utvecklar vi den själva i vår utvecklingsavdelning.

För oss är det viktigt att inte krångla till det – våra account managers, tekniker och kunder identifierar nya problemområden där vi kan göra nytta genom vårt sätt att tänka. Och vi anstränger oss för att hitta bättre lösningar snabbt – en utmaning som vi gärna tar oss an. Det märks bland annat genom isolerspikpistolen men också genom ett flertal egenutvecklade och specialiserade skruvar som underlättar användares jobb.

Våra premiumprodukter används av proffs som inte gör något annat än bygger. Små förbättringar av infästningsprodukterna och verktygen får alltså stor effekt på hälsa och totalekonomi. Det är därför vi alltid tänker på ergonomi och effektivitet i prestanda och pris när vi utvecklar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA