Rådgivning

Det svåra blir enklare

Ergofasts ledord är ergonomi, innovation och effektivitet. Det märks i utrustningen vi säljer men det är också ett av skälen till att vi erbjuder rådgivningstjänster för att underlätta ditt arbete. Vi gör det med insikten att bra saker kan bli ännu bättre. Nya material, krav på prestanda, ekonomi, ergonomi och hållbarhet ställer oss inför nya utmaningar.

Vårt rådgivande ingenjörs- och konstruktionsteam finns för att underlätta ditt konstruktionsarbete. De hjälper dig med konstruktionsberäkningar i ditt projekt, det kan handla om hållfasthet, dimensionering och mängdning men också optimera pris/prestanda. Vår specialistkunskap om fischers infästningar, brandtätningar och installationssystem samt om BWMs ventilerade fasadsystem gör att vi kan optimera infästningarna. Det finns vinster att göra i både tid och material – oavsett om det handlar om tung infästning, montage av installationssystem eller beräkningar för ventilerade fasader.

Eftersom vårt ingenjörs- och konstruktionsteam opererar över hela landet (och i Norge) gör att du kan få kvalificerad support oavsett var ditt projekt är. När det gäller ventilerade fasader kan du få hjälp med projekteringen vid sidan av support och leverans.

Våra ingenjörer och rådgivare finns förstås till hjälp när du står inför nya och komplexa infästningsproblem.

Vill du veta mer om vad vårt ingenjörsteam kan bidra med, kontakta Thomas Nordendahl eller Bo Björk.

forstasida_byggare

Som ett innovationsdrivet företag utvecklar vårt R&D-team ständigt förbättringar eller hitta nya lösningar på infästningsproblem. Det kan handla om effektivare skruvar för specifika arbetsmoment eller maskiner som snabbar upp byggandet eller gör det både säkrare och enklare.

För oss är det viktigt att inte krångla till det – våra account managers, ingenjörer, tekniker och kunder identifierar nya problemområden där vi kan göra nytta genom vårt sätt att tänka. Och vi anstränger oss för att hitta bättre lösningar snabbt – en utmaning som vi gärna tar oss an.

Det märks bland annat genom isolerspikpistolen men också genom ett flertal egenutvecklade och specialiserade skruvar som underlättar användares jobb.

Våra premiumprodukter används av proffs som inte gör något annat än bygger. Små förbättringar av infästningsprodukterna och verktygen får alltså stor effekt på hälsa och totalekonomi. Det är därför vi alltid tänker på ergonomi och effektivitet i prestanda och pris när vi utvecklar.

Mer information och vad och hur våra rådgivare kan underlätta ditt projekt – kontakta Thomas Nordendahl, teknisk chef, eller Bo Björk, försäljningschef.

EF160HDLi