Concept

I verksamhetsområdet Concept utvecklar vi tillsammans med premiumpartners inom bygg- och industriproduktion nya effektiva och säkra infästningslösningar.

Vi gör det med insikten att det går att göra bra saker ännu bättre. Nya material, krav på effektivitet i prestanda, ekonomi, ergonomi och hållbarhet ställer oss inför nya utmaningar. Våra ingenjörer och tekniker finns tillhands för att lösa infästningsproblem med anpassade och innovativa lösningar.

Vi har djup kunskap inom infästning och utveckling av infästningslösningar och vi vill fortsätta det tillsammans med våra kunder.

Stefan Karlsson med flera demar maskiner på Cramo I Västerås. Uppdrag åt Ergofast.

Det svåra blir enklare

Vi har laddat massor av kunskap i området Concept som är till för att underlätta ditt konstruktionsarbete. När det gäller tyngre infästningar kan vi bistå med support och beräkningshjälp. Som partner har vi förstås specialistkunskap om Fischers fasadsystem och brandtätningar.

Självklart finns vi där till hjälp när du står inför nya och komplexa infästningsproblem.

Vill du veta mer om Concept, kontakta Thomas Nordendahl eller Bo Björk.

forstasida_byggare

Produktutveckling

Ergofast är ett innovationsdrivet företag och har ända sedan vi startade sökt nya, bättre och säkrare lösningar och produkter för infästning. Och när vi inte hittar produkten som ska göra jobbet utvecklar vi den själva i vår utvecklingsavdelning.

För oss är det viktigt att inte krångla till det – våra account managers, tekniker och kunder identifierar nya problemområden där vi kan göra nytta genom vårt sätt att tänka. Och vi anstränger oss för att hitta bättre lösningar snabbt – en utmaning som vi gärna tar oss an.

Våra premiumprodukter används av proffs som inte gör något annat än bygger. Små förbättringar av infästningsprodukterna och verktygen får alltså stor effekt på hälsa och totalekonomi. Det är därför vi alltid tänker på ergonomi och effektivitet i prestanda och pris när vi utvecklar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA